Doi bărbați din Olt s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni la legea circulației rutiere. În ce ipostaze au fost prinși de polițiști

În timp ce acționau pentru siguranța participanților la traficul rutier, polițiștii din Slatina au depistat, ieri, un bărbat, de 53 de ani, din comuna Vâlcele, care conducea un autoturism având montate plăcuțe provizorii.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că plăcuțele cu numărul provizoriu sunt atribuite unui alt autoturismul, autovehiculul pus în circulație de bărbat neavând drept de circulație, întrucât în cursul lunii mai i-au fost reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

„Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Tot ieri, polițiștii rutieri din Corabia au depistat pe raza orașului un bărbat, de 35 de ani, din comuna Izbiceni, în timp ce conducea o autoutilitară, fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul este acum cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea a unui vehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here