Aceasta este autoutilitara care a pus pe jar polițiștii din Slatina, pompierii și Garda de Mediu. Desfășurări impresionante de forțe/ FOTO+VIDEO

Autoutilitara din imagine este cea care, luni, trecând prin Slatina, a pus pe jar forțele Poliției, cele ale pompierilor și Garda de Mediu, după ce carosabilul pe unde rula se înroșea în urma ei.

Este vorba de o autoutilitară aparținând unei societăți comerciale din localitatea olteană Teslui, care, în timp rula pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Slatiina, a lăsat o dâră de vopsea după ce un bidon se deșertase în interiorul mașinii. Ploaia și roțile mașinilor au întins substanța, astfel că banda bulevardului pe sensul de mers spre fostul magazin Oltul pe un bidon de vopsea s-a vărsat săa înroșit toată pe segmentul CEC – Poștă.

Pentru că nu se știa ce se întâmplase, la fața locului au fost desfășurate forțe impresionante – polițiști, pompieri și reprezentanți ai Gărzii de Mediu.

Carosabilul a fost spălat de pompieri, iar reprezentanții Gărzii de Mediu au luat probe pe care le-au supus analizelor de laborator.

Urmărind imaginile înregistrate de camerele sistemului public de supraveghere video, oamenii legii au descoperit autoutilitara cu pricina, care aparține unei companii din Teslui, aceasta fiind sancționată contravențional de Poliție.

„În urma verificărilor efectuate, a fost identificată autoutilitara din care s-a scurs substanța respectivă, aceasta aparținând unei societăți comerciale cu sediul în comuna Teslui, judetul Olt.

Totodată, polițiștii au stabilit că, la efectuarea virajului la dreapta, în autoutilitara respectivă s-a vărsat accidental o găleată cu vopsea roșie, folosită în industria papetariei, care nu este toxică, aceasta ajungând accidental pe carosabil.

De la fața locului au fost prelevate mostre din substanță, urmând ca autoritățile competente să stabilească compoziția sa”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Societatea comercială a fost sancționată conform prevederilor Legii nr. 61/1991 R, cu amendă contravențională în valoare de 200 de lei.

Imagini de la intervenția pompierilor:

Foto: Georgiana Raicu
Foto: Georgiana Raicu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here