S-a întâmplat, azi dimineață, pe strada Toamnei din Slatina. În ce ipostază a fost depistat de polițiști un șofer

Nu este zi în care polițiștii să nu depisteze șoferi beți la volan. S-a întâmplat în această dimineață în Slatina, dar și ieri, în localitatea Ștefan cel Mare.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt au depistat, joi dimineață, un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea pe strada Toamnei un autoturism, având o concentrație de  0,61 mg/Litru  alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ieri, pe strada Bisericii din comuna Ștefan cel Mare, s-a petrecut un caz similar, cu deosebirea că șoferul oprit de oamenii legii a refuzat să i se ia sânge pentru analize.

„Polițiștii au depistat un bărbat, de 46 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, prezentând o concentrație de 0,59 mg/Litru alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând ulterior prelevarea mostrelor biologice de sânge”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here