Primele imagini cu fiica Elenei Udrea, după venirea în România: Adrian Alexandrov a prezentat-o pe micuță la fel ca familia regală/ FOTO

Sursa foto: b1.ro

Elena Udrea și fiica sa s-au întors în România. Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a fost filmat luni în timp ce își plimba fiica pe terasa casei sale din Corbeanca.

Încă de duminică seară, în presă au apărut informații conform cărora Elena Udrea a plecat din Costa Rica împreună cu mama și fiica sa, Eva Maria.

Cele trei au fost fotografiate într-un avion, la clasa economic care a aterizat pe aeroportul din Frankfurt.

Elena Udrea a fugit din România în februarie 2018, în Costa Rica. Câteva luni mai târziu, în iunie 2018, a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Iar după alte patru luni, Udrea și Bica erau arestate în Costa Rica.

Udrea a fost arestată 3 octombrie și timp de trei luni s-a confruntat cu rigorile închisorii de acolo. Fostul ministru a fost eliberat din închisoare, după ce judecătorii au decis suspendarea pedepsei de șase ani de închisore în dosarul Gala Bute.

Potrivit ultimei decizii a Curții Constituționale, completurile de 3 judecători de la instanța supremă sunt nelegale. Condamnarea definitivă a Elenei Udrea a fost deja anulată ca urmare a deciziei CCR din noiembrie anul trecut care a constatat compunerea nelegală a completurilor de 5 judecători. Acum, ea beneficiază şi de a doua decizie a CCR.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here