Teroare în Italia: o româncă a fost stropită cu acid, violată și mutilată

Un bărbat de origine macedoneană, în anul 2018, şi-a stropit iubita româncă cu acid iar acum cercetat şi pentru alte agresiuni comise asupra femeii. Pentru că a atentat la viaţa tinerei, bărbatul a fost deja condamnat la 8 ani de închisoare.

Tânăra a fost salvată de intervenţia patronului ei. La acea vreme, macedoneanul a pus totul pe seama geloziei pentru a-şi explica violenţa. Potrivit publicaţiei Cronachemaceratesi.it, macedoneanul a fost condamnat la 8 ani de închisoare. Acum, bărbatul este cercetat pentru alte acte de violenţă asupra femeii, agresiuni comise înainte de noiembrie 2018.

La scurt timp de la decizia româncei de a încheia relaţia cu el, macedoneanul a ameninţat-o cu moartea, i-a spart telefonul şi i-a trimis mesaje de hărţuire. Planul diabolic al bărbatului care nu a acceptat despărţirea nu s-a oprit însă aici.

În martie 2018, încercând să îşi ducă ameninţările cu moartea la bun sfârşit, a îndreptat un pistol înspre româncă, spunând că o va ucide. Mai mult, potrivit celor care îl cercetează pe macedonean într-un nou dosar de violenţă, bărbatul de 33 de ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu românca fără consimţământul acesteia.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here