Traian Băsescu, atac dur la adresa liderului USR: Dan Barna are abordare de penal

Sursa foto: b1.ro

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat duminică, la România TV, că președintele USR Dan Barna are o „abordare de penal” atunci când a spus dupa decizia CCR legată de proiectele de revizuire a Constitutiei ca judecătorii constituționali sunt „vârful de lance al penalilor”.

„Abordarea domniei sale este de penal, are o abordare de penal. Nu cei 9 judecatori CCR sunt penali, ci abordarea dlui Barna este specifica unui penal. Pentru a-si atinge scorurile, murdareste imaginea unei institutii. Au fost 8-0 voturi la CCR.

Politicianul poate sa vrea luna de pe cer, alegatorii la fel, dar Constitutia e peste electori si peste vointa politica, pentru ca un stat fara repere constitutionale e un stat esuat. Nu poti sa ai pretentia sa fii Presedinte al Romaniei cand spui ca o Curte cu o decizie de 8-0 e varful de lance al penalilor. Nu poti”, a punctat Traian Băsescu.

Preşedintele USR Dan Barna a afirmat că magistraţii CCR au dovedit prin decizia de a respinge proiectele PNL-USR şi PSD-ALDE de revizuire a Constituţiei, că sunt „vârful de lance al penalilor din politica românească”.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here