Poliţiştii din Olt, acţiune ÎN FORŢĂ: şoferi băuţi sau fără permis

Sursa foto: digi24.ro

O acţiune a fost desfăşurată de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean, marţi, pentru siguranța participanților la traficul rutier și în vederea depistării celor care încalcă normele privind circulația pe drumurile publice.

Astfel, acționând pe raza municipiului Slatina, polițiștii Biroului Rutier au depistat un tânăr, de 18 ani, din orașul Scorniceşti, care a condus un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul aparține unei societăți comerciale, fiind condus de către tânăr fără acordul utilizatorului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furtul în scop de folosinţă.

Polițiștii din cadrul Poliției Piatra-Olt au depistat în trafic un tânăr, de 20 de ani, din comuna Teasc, județul Dolj, care a condus un autoturism având o concentraţie de 0,63 miligrame/Litru alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat, de 51 de ani, a fost depistat de polițiști pe strada Gheorghe Doja, din localitatea Corabia, în timp ce a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a reieșit o concentrație de 0,92 miligrame/Litru alcool pur în aerul expirat.

“În cele două cazuri cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, spun reprezentanţii IPJ Olt.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Coteana au acționat pe raza comunei Izvoarele, județul Olt, depistând un bărbat, de 45 de ani, din localitate, în timp ce a condus un moped, având permisul de conducere anulat.

“Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, mai arată IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here