O nouă dispariție în Olt. O femeie este de negăsit de aproape trei săptămâni. Polițiștii cer ajutorul populației

Polițiștii din Olt caută o femeie, de 44 ani, din orașul Drăgănești-Olt, care, în seara zilei de 26 iulie, a plecat de la domiciliul său și nu a revenit până în prezent. Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

Deși femeia, Elena Percea, a dispărut în urmă cu 20 de zile, soțul acesteia abia miercuri, 14 august, a sesizat Poliția că soția sa a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din primele verificări a reieșit faptul că, la data de 26 iulie a.c., în jurul orei 9.00, femeia ar fi plecat în municipiul Slatina pentru a efectua investigații medicale. Aceasta i-a confirmat bărbatului faptul că a ajuns în oraș, după care nu a mai răspuns la telefon.

„Numita Percea Elena a mai plecat anterior de la domiciliu în mod voluntar, revenind ulterior”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Olt.

SEMNALMENTE: înălțime 1,60 metri, constituție atletică, față rotundă, păr negru lung, sprâncene negre subțiri pensate, prezintă două alunițe la nivelul sprâncenei stângi, iar pe antebrațul stâng prezintă un tatuaj sub forma unei fundițe.

La momentul dispariției, femeia purta un tricou albastru, pantaloni albaștri din stofă și papuci albi din plastic.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

Elena Percea, femeia dispărută

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here