Soția fostului șef al Poliției CARACAL se PENSIONEAZĂ și ea: Violeta Mirea TREBUIA să supravegheze comuna în care locuia Alexandra

Violeta Mirea, soția lui Nicolae Mirea (foto), cel care a plecat din fruntea Poliției Caracal imediat după izbucnirea scandalului din oraș, și-a depus și ea actele de pensionare, astfel că se va retrage din fruntea Poliției Rurale din Osica de Sus începând cu data de 19 august. 

Așadar, ea era șefa Poliției Rurale din Osica de Sus, cea care are arondate mai multe posturi de poliție din zonă, printre care și cel din Dobrosloveni – localitatea de unde este Alexandra Măceșanu, fata dispărută în urma tragediei din Caracal.

„Comisarul-șef Violeta Mirea, soția fostului șef al Poliției Caracal Nicolae Mirea, a depus toată documentația pentru a ieși la pensie începând cu data de 19 august. Astfel, Violeta Mirea urmează exemplul soțului său, care imediat după izbucnirea scandalului din Caracal și-a depus actele de pensionare.

Nicolae Mirea va ieși la pensie cu un venit de peste 12.000 de lei. Acesta nu a avut nicio reacție imediat după comiterea infracțiunilor chiar în orașul pe care îl păstorea dpdv al Poliției. De altfel, el va fi și audiat în dosarul de la SIIJ, unde s-a deschis un dsoar penal pentru presupuse fapte de abuz în serviciu. Tot acolo ar putea fi chemată și Violeta Mirea, soția acestuia.

Ea era șefa Poliției Rurale Osica de Sus, care arondate mai multe posturi de poliție, printre care și cel din Dobrosloveni – localitatea de unde este Alexandra Măceșanu, fata care ar fi fost sechestrată, violată și ucisă de Gheorghe Dincă pe 25 iulie, după ce Poliția și operatoarea de la 112 nu au putut să o localizeze”, a spus Liliana Năstase, senior-editor la B1TV.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here