Primăria Slatina inaugurează, vineri, noul parc, la pachet cu Street Food Festival

Primăria Slatina inaugurează, vineri, noul parc, amenajat pe o suprafață de peste trei hectare pe locul fostei unități militare, anunță municipalitatea. Complexul de agrement va fi deschis publicului la pachet cu Street Food Festival, care începe tot vineri, de la ora 12.00, într-un decor superb. 

Slătinenii vor putea servi preparatele delicioase în timp ce se relaxează pe gazon și se vor putea bucura de tot ce le oferă cel mai modern parc din oraș.

Suprafața totală a parcului este de 35.800 de metri pătrați, din care 23.000 metri pătrați de spațiu verde. Parcul cuprinde alei betonate, piste pentru alergare și două locuri de joacă pentru copii, un teren de sport multifuncțional de 500 de metri pătrați, cu iluminare nocturnă. Va fi, de asemenea, o parcare de 2.400 de metri cu aproximativ 200 de locuri de parcare, iar o stradă nouă va face legătura între străzile Artileriei și Tunari. În centrul parcului a fost construită și o terasă mare, care va servi ca loc comercial pentru produse alimentare. Valoarea totală a proiectului este de peste 14,7 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here