Marian Oprișan: „Mama sunt eu”. Așa explică baronul PSD de Vrancea faptul că mama sa pensionară a cumpărat un teren în Capitală, alături de Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu

Sursa foto: b1.ro

Marian Oprișan, baronul PSD de Vrancea, a fost întrebat, de către jurnalista Paula Herlo de la Pro TV, cum a reușit mama sa, pensionară fiind, să cumpere un teren în București, în parteneriat cu Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu. „Mama sunt eu”, a fost răspunsul liderului social-democrat.

„Eu am mai spus-o și public, da? Mama mea sunt eu. Da? Ca să nu avem niciun fel de discuții”, a fost replica lui Oprișan.

Discuția a fost postată pe pagina de Facebook a emisiunii „România, te iubesc!”, alături de următorul mesaj:

-Să tot fie 10-15 ani de când Marian Oprișan explică lumii întregi că mama e cea care detine averea familiei. Mașinile de lux? Cadou de la mama! Domeniul impresionant? Evident, un dar de la doamna Lucia Gherarde. Altfel, pensionară.

-Aceeași doamnă apare și în declarația de avere a lui Nicușor Constantinescu – fost președinte al Consiliului Județean Constanța, închis în acest moment, alături de Radu Mazăre, Elan Schwartzenberg și Sorin Strutinsky, drept coproprietara unui teren din București.

-Paula Herlo s-a dus cu treabă la evenimentul „Vrancea Eroică”. Și, printre două acorduri nostalgice, care amintesc de eroismul ostașilor căzuți în Primul Război Mondial, l-a întrebat pe Marian Oprișan care e legătura dintre mama domniei sale și cei pomeniți mai sus.

-PS: apropo, povestea județului Vrancea o vom spune, pe larg, în noul sezon România, te iubesc!

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here