Viorica Dăncilă, după alegerea lui Meleșcanu: „Votul de astăzi certifică faptul că PSD are în continuare majoritate în Parlament. Avem curajul și încrederea să venim la vot cu un nou guvern”

Premierul Viorica Dăncilă a salutat alegerea lui Teodor Meleșcanu drept președinte al Senatului la scurt timp după votul din Parlament. Într-un mesaj publicat pe Facebook, președintele PSD susține că votul de marți demonstrează că PSD păstrează majoritatea și astfel va veni la vot în Parlament pentru noul Guvern.

„Felicitări domnului Teodor Meleșcanu pentru alegerea în funcția de președinte al Senatului României! Votul de astăzi certifică faptul că PSD are în continuare majoritate în Parlament și că, așa cum am spus și aseară, avem curajul și încrederea să venim la vot cu un nou guvern”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Liderul PSD a mai subliniat că alegerea lui Meleșcanu a fost făcută de partidul său pentru a arăta buna-credință și asumarea programului de guvernare cu care am pornit în 2016, precum și respectul față de cei care au preferat să nu fugă de responsabilități.

„Am ales să îl sprijinim pe domnul Meleșcanu pentru a ne reconfirma buna-credință și asumarea programului de guvernare cu care am pornit în 2016, precum și respectul față de cei care au preferat să nu fugă de responsabilități. Ieșirea de la guvernare a fost luată de un grup restrâns din ALDE, iar votul de astăzi – precum și dorința domnului Meleșcanu și a altor colegi de menținere a acestei guvernări – confirmă faptul că sunt mulți oameni responsabili în acest partid care respectă angajamentul pe care ni l-am luat, împreună, în fața oamenilor.

În ciuda tuturor speculațiilor și a atacurilor candidaților de profesie, noi continuăm pe drumul pe care am pornit, cel al respectului față de români și al împlinirii promisiunilor făcute.”, încheie Viorica Dăncilă.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here