Un tânăr din Olt care a plecat la muncă în Germania a fost dat dispărut. Poliția cere sprijinul populației pentru găsirea lui

Polițiștii din Olt caută un tânăr de 26 de ani, din comuna Tufeni, județul Olt, care, în luna aprilie 2018, a plecat de la domiciliul său în Germania și, de atunci, nu mai este de găsit.

Dispariția a fost anunțată, joi, la poliție, de mama tânărului.

„La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orelor 12:00, o femeie de 48 de ani din comuna Tufeni, județul Olt, a sesizat că în luna aprilie 2018, fiul său, TUDOR CIPRIAN COSMIN, de 26 de ani, a plecat voluntar de acasă. Acesta a contactat-o telefonic pe mama sa în luna august 2018, căreia i-a spus că intenționează să revină la domiciliu și că se află la muncă în Germania, dată de la care membrii familiei nu au mai putut lua legătura cu acesta”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Semnalmente tânărului sunt următoarele: 1,80m înălțime, constituție atletică, greutate 70 kg, părul șaten, ochii albaștri.

Ca semne particulare, are o aluniță pe obrazul drept și o operație de femur la piciorul drept.

Nu sunt cunoscute articolele de îmbrăcăminte purtate de acesta în momentul plecării.

Oamenii legi fac apel la persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here