ALERTĂ în Caracal. O fetiță de 11 ani a DISPĂRUT! Minora este căutată de forțe sporite ale Poliției/ FOTO

Încă o dispariție în Caracal, de data aceasta o fetiță de 11 ani fiind de negăsit. Poliția a fost sesizată, azi, de mama copilei. Fata nu a mai fost văzută de duminică.

Ea este căutată de forțe sporite ale Poliției. Oamenii legii fac apel la ajutorul cetățenilor.

„La data de 16 decembrie 2019, o femeie, din municipiul Caracal, a sesizat faptul că fiica sa, RADU FLORINA ANDREEA, de 11 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Minora nu a mai fost văzută din 15 decembrie a.c. Aceasta a motivat că pleacă să își cumpere haine”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Semnalmentele fetei: înălțime 160 cm, aproximativ 45 kg, păr drept, blond, lung și ochi căprui. La momentul plecării purta geacă gri și pantaloni negri.

„Minora este căutată cu forțe sporite, polițiștii fiind sprijiniți în activitățile de căutare de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și angajați ai Poliției Locale Slatina, existând posibilitatea ca aceasta să fie pe raza municipiului Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Persoanele care dețin informații cu privire la minoră, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here