Fiul unei judecătoare din Gorj, acuzat că şi-a violat fosta iubită. Ce le-a povestit femeia poliţiştilor

Un tânăr de 25 de ani din oraşul Novaci, judeţul Gorj, fiul unei judecătoare, este acuzat de viol de fosta lui iubită. Femeia le-a povestit anchetatorilor că s-au despărţit în luna iunie, după o relaţie de trei ani. Tânărul a fost reţinut de poliţişti, iar sâmbătă a fost plasat sub control judiciar.

Un tânăr de 25 de ani din oraşul Novaci, judeţul Gorj, fiul unei judecătoare, este acuzat de viol de fosta lui iubită. Femeia le-a povestit anchetatorilor că s-au despărţit în luna iunie, după o relaţie de trei ani. Tânărul a fost reţinut de poliţişti, iar sâmbătă a fost plasat sub control judiciar, potrivit stiricurate.ro.

“În noaptea de 27/28 decembrie, polițiștii au fost sesizați de o femeie de 35 de ani, din comuna Crasna, cu privire la faptul că un tânăr de 25 de ani, din orașul Novaci, cu care ar fi avut anterior o relație de concubinaj, ar fi pătruns în locuința sa, din comuna Crasna și, fără consimțământul său, ar fi întreținut relații sexuale”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Potrivit româniatv.net, olițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, iar tânărul reclamat a fost reținut pentru 24 de ore. Judecătorii au decis ca tânărul reclamat să fie cercetat în libertate şi l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here