În comă alcoolică la volan. Mai mulți șoferi din Olt au fost prinși beți la volan

Mai mulți șoferi din Olt au fost depistați de polițiști beți la volan weekend-ul acesta. Într-un caz este vorba de un șofer care se afla aproape în comă alcoolică.

Sâmbătă seară, în jurul orei 22:05, pe strada Cuza Vodă din municipiul Slatina a fost depistat un bărbat, de 38 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,80mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Duminică dimineață, pe strada Sabin Bălașa din comuna Iancu Jianu, a fost depistat un bărbat, de 27 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism deși se afla aproape în comă alcoolică. Proba cu alcooltestul a scos la iveală o concentrație alcoolică de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.

Șoferul „curajos” va trebui să dea socoteală acum pentru ambele infracțiuni săvârșite.

În aceeași zi, tot dimineață, pe strada Nicolae Titulescu din orașul Drăgănești-Olt a fost depistat un bărbat, de 30 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism și care emana a halenă alcoolică. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau prelevare de mostre biologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here