Tânăr din Olt, arestat după ce și-a ÎNJUNGHIAT o rudă. El riscă ani grei de pușcărie

Sursa foto: b1.ro

Un bărbat de 28 de ani, din localitatea Spineni, a fost reținut și, ulterior, arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat o rudă.

Totul s-a întâmplat în urmă cu două zile, când, pe fondul unei neînțelegeri cu cumnatu său, agresorul, Cristian Bogdan Stănescu, i-a aplicat acestuia o lovitură cu cuțitul care i-a pus victimei viața în pericol.

„Fapta a avut loc în după-amiaza zilei de 19 ianuarie, în jurul orei 15:00, când, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Spineni, inculpatul a avut o altercaţie cu victima, care este cumnatul său, împrejurare în care a înjunghiat-o cu un cuţit în zona toracică, fiindu-i cauzate leziuni care i-au pus în primejdie viaţa și care necesită 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale. Este vorba de o singură lovitură”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar luni procurorii l-au fost prezentat Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, solicitarea anchetatorilor fiind admisă de instanță.

Decizia nu este însă definitivă, putând-o contesta în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Dacă inculpatul va fi găsit vinovat, el riscă ani grei de pușcărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here