Poliţiştii care nu au salvat-o pe Alexandra riscă să fie daţi afară din sistem. Decizia va fi luată astăzi

Sursa foto: romaniatv.net

Polițiștii care nu au salvat-o pe Alexandra riscă să fie dați afară din sistem. Urmează verdictul în cazul lor dat de către șefi, dupa ce aceștia au fost audiați de membrii Comisiei de disciplină din Poliția Română, potrivit România TV.

Comisia de diciplină este formată din trei poliţişti ofiţeri superiori. Până în acest moment toţi cei implicaţi şi-au susţinut nevinovăţia, însă astăzi, 3 februarie, se va decide ce sancţiuni vor fi aplicate în cazul poliţiştilor care nu au salvat-o pe Alexandra.

Cei mai cunoscuţi dintre cei opt poliţişti acuzaţi sunt Constantin Pistol, poliţistul care a stat de vorbă timp de 20 de minute cu Alexandra la telefon şi Nicolae Alexe, poliţistul care ocupa o funcţie extrem de importantă, fiind adjunctul IPJ Olt, care nu a fost găsit în momentul în care colegii îl sunau.

Zeci de oameni au participat în Capitală pentru al doilea marș dedicat Luizei și Alexandrei. Au fost momente grele pentru familiile și prietenii fetelor. Oamenii s-au întâlnit la Piața Universității, iar ulterior au plecat pe jos spre Parchetul General și Patriarhia Română.

Un moment tulburător greu a fost repezentat de difuzarea apelului disperat al Alexandrei la 112. Rudele și ceilalți protestatari s-au rugat în genunchi pentru găsirea fetelor.

„Nu trataţi treburile cu indiferenţă şi tu şi Flori, că de aia am zis că trebuie. Şi să fie mami acolo, în caz că nu sunteţi, rămână cineva acolo” . Aşadar, cineva trebuia să fie mereu acolo, să supraveghe tot, în lipsa lui Gheorghe Dincă.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here