Un tânăr de 29 de ani a fost bătut cu bestialitate şi părăsit în faţa unui club. Urmează să fie operat pe creier

Un tânăr din Vaslui a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost snopit în bătaie de câţiva indivizi într-un club din oraş. Bărbatul de 29 de ani a preluat de salvare, de pe trotuarul din faţa localului.

În jurul orei 3 si ceva un bãrbat a sunat la 112 pentru a sesiza cã sunt douã persoane cãzute si inconstiente în fata unui club din oras. La ora 03:33, acesta a revenit cu încã un apel pentru a întreba dacã mai vine o ambulantã, i s-a zis cã da, au intervenit si colegii de la STS si au întrebat dacã e cazul sã intervinã si un echipaj de politie, a rãspuns cã nu, pentru cã între timp venise si o patrulã care era în zonã si a stat de vorbã cu persoanele prezente la fata locului.

Doar una dintre victime a fost transportatã la Spitalul Judetean Vaslui cu ambulanta, în cazul celeilalte persoane nu s-a impus acest lucru. S-a întocmit un dosar penal pentru vãtãmare coporalã din culpã, iar în acest moment se fac audieri, urmeazã sã se vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere din zonã pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a declarat purtãtorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, potrivit Vremeanoua.ro.

Tânărul va fi supus unei operaţii pe creier

Diagnosticul pus de medici a fost : traumatism cranio-facial, hematom parietal, comatos. Fiind într-o stare foarte gravă, necesitând intervenţie chirurgicală, doctorii au decis să îl transfere la Spitalul Clinic de Urgentã “Nicolae Oblu” din Iaşi, unde va fi supus unei operatii pe creier.

Bătăuşii ar fi de loc din comuna Deleni si Muntenii de Sus. Nu se stie momentan de la ce a pornit altercatia dintre cele douã grupuri.

„Mai devreme sau mai târziu trebuia sã se ajungã aici, pentru cã de câteva zile, clubul nu are pazã, desi legea spune cã trebuie sã ai minim trei bodyguarzi. Bãietii din Iasi nu au mai venit pentru a asigura paza. S-a auzit cã administratorul clubului a sunat sâmbãtã, pe la Bârlad, pentru a cãuta câtiva bodyguarzi, dar nu s-a bãgat nimeni.

Cu toate astea, a dat drumul la petreceri. Aici e si vina politiei. Se aude cã s-au fãcut controale, au sanctionat mai multe cluburi din oras pe motiv cã nu aveau pazã, dar nu poti lãsa lucrurile asa. Dai amendã si pleci, fãrã sã-ti mai pese ce se întâmplã dupã aia! Rolul politiei este si de a preveni astfel de incidente, nu doar de a-si face planul de amenzi. Toate cluburile care nu au pazã trebuie închise pentru cã în ritmul ãsta se poate ajunge si la crimã! În clubul ãla a fost mãcel si vineri si sâmbãtã .

Ultima bãtaie a fost cea mai gravã. Eu mã întorceam de la o petrecere, iar când am ajuns în dreptul clubului am vãzut jandarmi si ambulante. Un bãiat zãcea pe jos, în stare de inconstientã, plin de sânge. Cineva din interior mi-a spus cã bãiatul fusese bãtut sus, în club. Când au iesit, aveau tricourile rupte, doi dintre ei abia se mai tineau pe picioare.

A fost tãrãboi mare, vã dati seama dacã a iesit tot clubul afarã. Se stiu si agresorii, cel putin unul dintre ei are interdictie în mai multe cluburi din oras, dupã ce a provocat alte bãtãi de genul. Am înteles cã imediat dupã bãtaie au fugit si sunt cãutati si acum de politie”, a povestit un martor al incidentului pentru aceeaşi sursă.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here