Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare. A fost bătută şi terorizată: „Mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje”

Sursa foto: romaniatv.net

După cazul Danielei Crudu, care a şocat toată ţara, tot mai multe persoane publice ies în faţă şi recunosc faptul au fost şi ele victimele violenţei fizice. Una dintre ele este chiar Maria Dragomiroiu, care a fost terorizată de soţul ei.

Deși pare greu de crezut, în tinerețe, artista a fost bătută de tatăl copiilor ei. Maria Dragomiroiu a povestit cum fostul ei soț, cu acceptul deplin al mamei lui, a bătut-o în plină stradă, sub privirile înspăimântate ale trecătorilor.

„Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacră-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului. Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea. Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap. Atunci, Ion m-a prins de păr și m-a dus așa până în mijlocul intersecției de la Dristor. Era ora 21.

Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea și a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte și de mine în alta! Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas așa, fără o șuviță de păr în mijlocul capului! Nu-mi creștea, pentru că făcusem șoc!”, a mărturisit Maria Dragomiroiu, potrivit Wowbiz.

Maria Dragomiroiu a rememorat momente dramatice ale existenței sale într-o emisiune tv. Cântăreaţa a suferit mult până să ajungă o vedetă de nivel naţional.

La 20 de ani eu mă pregăteam să fiu mămică, la 22 de ani aveam deja doi copii. Eram un copil cu doi copii. I-am născut la distanță de 11 luni și 4 zile. Nu-mi dădeam seama ce îmi oferă viața. Au venit pe lume pentru că așa a vrut Dumnezeu. Eram foarte săracă, nu aveam nici cu ce să îi îmbrac, mai ales că au venit repede unul după altul. Fierbeam rufele într-un cazan pe aragaz. Mi-a fost greu, foarte greu„, a povestit Maria Dragomiroiu

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here