Cinci noi cursuri de formare profesională pentru șomerii din Olt. Cursurile sunt GRATUITE

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt organizează în luna martie o serie de programe pentru formarea profesională a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

„La nivel judeţean, în luna martie 2020 Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt va organiza cinci programe de formare profesională pentru 70 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Printre cele mai solicitate meserii pentru care se vor organiza programe de formare profesională se numără cele de contabil, frizer, operator introducere validare si prelucrare date, manichiurist-pedichiurist”, potrivit unui comunicat al AJOFM.

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii suplimentare despre cele cinci programe de formare profesională, şomerii din judeţ interesaţi se pot adresa reprezentanţilor din cadrul Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Olt, cu sediul pe strada Dinu Lipatti, nr. 48, sau la telefon 0249/413.099.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here