Coronavirus confirmat la ING Tech! Sute de angajaţi ai băncii, trimişi să lucreze de acasă

Un caz de coronavirus a fost confirmat un angajat al ING Tech România. Birourile au fost închise pentru dezinfecţie, iar angajaţii trimişi să lucreze de acasă. “În funcţie de evoluţia situaţiei, se vor decide paşii următori”, precizează instituţia bancară.

În urmă apariţiei în spaţiul online a unui mail intern adresat angajaţilor ING Tech România, în care aceştia sunt anunţaţi că vor trebui să lucreze de acasă în perioada 11 – 16 martie, din cauza unui caz confirmat de coronavirus, instituţia bancară a venit cu următoarele precizări, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

Cazul este asimptomatic şi se află în carantină

“ING Tech are sediul într-o locație diferită față de sediul central ING Bank în București. Cazul este asimptomatic și se află în carantină, așteptând o nouă testare.

Conducerea ING Tech a decis că, începând de astăzi, 11 martie, toți cei 850 de angajați să lucreze de acasă și să închidă birourile pentru igienizare până, cel puțîn, luni, 16 martie. În funcție de evoluția situației, se vor decide pașii următori, alături de Direcția de Sănătate Publică și autoritățile statului.

În ceea ce privește ING Bank, s-au aplicat o serie de măsuri de precauție conform planului de Business Continuity, iar opțiunea de work from home este disponibilă angajaților săi. Serviciile băncii se desfășoară normal, neexistând nici un impact asupra activității băncii și interacțiunilor cu clienții. Planurile de continuitate de business sunt elaborate și vor fi activate în funcție de evoluția evenimentelor, astfel încât serviciile băncii să nu fie afectate.

 

 

 

 

 

 

 

 

Atât în ING Bank cât și în ING Tech oamenii ramam prioritatea noastră principala și vom lua toate măsurile necesare pentru a-i proteja.”

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here