Prima reacţie a lui Vergil Chitac, senatorul PNL, infectat cu coronavirus

Virgil Chitac, senatorul PNL care a fost diagnosticat cu coronavirus în această dimineaţă, a postat un mesaj pe Facebook după ce a fost acuzat de către cetăţeni de faptul că ar fi putut infecta multă lume, inclusiv colegii lui din Parlament. 

“Dragi prieteni,

Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta.

Mă impresionează mesajele și încurajările care nu se mai opresc. Vă mulțumesc și vă doresc din suflet să fiți sănătoși și să aveți mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aștepți”, a scris acesta pe pagina personală de Facebook.

De asemenea, cu o zi înainte de confirmare, acesta a postat un mesaj pe pagina sa personală de Facebook, vizibil ofensat de comentariile care au curs în mediu online despre inconştienţa lui, spunând că “s-a creat o adevărat o isterie în plan social vizavi de o aşa zisă infectare a mea cu coronavirus. Sufăr de o răceală şi voi rămâne acasă”.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here