Poliștii au găsit fata răpită în plină stradă la Pitești. Tânăra a fost descoperită în Vâlcea/ FOTO

Diana, adolescenta de 17 ani din Piteşti, care a fost răpită de pe stradă, a fost găsită de poliţişti, vineri, în judeţul Vâlcea, după aproape trei zile de căutări.

„Fata a fost identificată, în colaborare cu poliţiştii din cadrul IPJ Vâlcea. O echipă de la Biroul de Investigaţii Criminale Piteşti s-a deplasat în judeţul Vâlcea pentru a o prelua, în vederea continuării cercetărilor”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Diana V. a fost văzută ultima oară miercuri seara, în timp ce era urcată cu forţa într-o maşină. Joi, fata a fost dată în urmărire naţională.

„În seara zilei de 6 mai, în jurul orei 19,00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de tatăl minorei despre faptul că fiica sa, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o, cu forţa, într-un autoturism care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută”, se preciza într-un comunicat al IPJ Argeş.

În acest caz fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here