Alte patru persoane din Olt au fost sancționate pentru încălcarea prevederilor legale. Au părăsit locuința, deși se aflau în izolare

Alte persoane din Olt au fost amendate de polițiști pentru încălcarea legii. În urma controalelor zilnice făcute de oamenii legii pentru a verifica cetățenii pentru care s-a impus măsura izolării la domiciliu, patru olteni au fost de negăsit.

Polițiștii olteni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, jandarmi și polițiști locali au desfășurat misiuni specifice.

În perioada de referință au fost efectuate aproximativ 2200 de verificări la persoanele care au obligația să respecte măsurile de izolare la domiciliu. În urma verificărilor efectuate, pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020, poliţiştii au aplicat 4 sancțiuni contravenţionale în valoare totală de 4.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here