Noi controale pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Zeci de oameni din Olt au încălcat legea și s-au ales cu amenzi. Suma sancțiunilor

Polițiștii din Olt au continuat controalele pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Oamenii legii au depistat zeci de persoane încălcând măsurile impuse prin lege.

Toți cei care nu au respectat măsurile impuse s-au ales cu amenzi usturătoare.

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu virusul Covid-19, la nivelul județului Olt, continuă acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru a nu permite desfășurarea unor activități care ar duce la creșterea numărului de infectări cu noul tip de coronavirus.

„Astfel, în vederea prevenirii răspândirii și limitării infectării cu virusul Covid-19, sub autoritatea Instituției Prefectului, peste 250 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, pompieri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, polițiști de frontieră și polițiști locali, dar și reprezentați ai instituțiilor de control de pe raza județului Olt au continuat controalele în zonele aglomerate, piețe, târguri, terase și zone de agrement”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Crsitian Grigorescu.

Cu această ocazie, au fost verificate 90 de societăți comerciale / persoane fizice autorizate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Peste 250 de persoane au fost legimitate și verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Potrivit polițiștilor, 36 persoane nu au respectat măsurile de protecție individuală, fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 8.000 de lei.

Oamenii legii fac un apel către cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare socială pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru protecția celor din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here