Un tânăr tătic din Slatina are nevoie de ajutorul nostru pentru a-și putea vedea fetița crescând/ FOTO

Sursa foto: Faccebok

Un tânăr tătic din Slatina are nevoie de ajutorul semenilor cu inimă bună pentru a-și putea vedea fetița crescând.

Cosmin Robert Dumitru are 31 de ani și are o fetiță de un an și jumătate. Venirea micuței pe lume i-a umplut inima de bucurie și i-a schimbat rostul și viața pe pământ. Acum, el luptă cu toată ființa lui să-și poată vedea fiica crescând, după ce a primit o veste cruntă: aceea că suferă de o boală nemiloasă.

Mai precis, tânărul tătic a primit diagnosticul de carcinom hepatocelular cu metastază pulmonară de gradul IV. A găsit și o clinică în România unde medicii l-ar putea ajuta. Este vorba de Clinica „Sfântul Nectarie” din Craiova, unde trebuie să urmeze un program de imunoterapie, dar costurile sunt foarte mari pentru Cosmin. Pentru el, căci, altminteri, suma nu este una fabuloasă. Sănătatea pe care și-o dorește ar putea fi „cumpărată” cu 20.000 de euro.

Toate aceste date au fost făcute publice de sora lui Cosmin pe rețelele de socializare, unde, în cadrul campaniei „Împreună pentru Cosmin”, ea face apel la toți oamenii de bine care pot ajuta.

„Momente dificile pentru fratele meu Cosmin. Un băiat plin de viață și interese, un suflet amabil și o bunătate infinită, politicos, respectuos, ironic, sensibil.
Cosmin este un tânăr de 31 de ani. Viața l-a pus la încercare, trebuie să câștige o luptă grea cu temuta boală: cancerul.
Cosmin este curajos și puternic pentru că vrea să trăiască, are o fetiță de numai un an și jumătate pe care vrea să o vadă crescând și să-i ofere o copilărie fericită. A fost diagnosticat cu carcinom hepatocelular cu metastază de gradul 4. Doctorii i-au recomandat un tratament de imunoterapie, dar costurile sunt foarte mari pentru el: 5000 de euro / doză și are nevoie de minim 4 doze, adică în total 20.000 EURO. Doar împreună putem reuși să colectăm această sumă, astfel încât să poată începe tratamentul cât mai curând posibil.
NUMAI ÎMPREUNĂ IL PUTEM AJUTA SĂ SE BUCURE IN CONTINUARE DE FAMILIA LUI!!!
Haideți să îl ajutăm să își regăsească zâmbetul pe buze!!!”, a scris, pe Facebook, Florentina Dumitru.

Cosmin, alături de fiica lui

În lei, suma totală de care este nevoie se ridică la 96.649 de lei, din care s-a adunat peste 24.000 de lei.

Cei care sunt impresionați de cazul lui Cosmin, pot dona AICI.

Precizăm că timpul în care șansele de vindecare mai pâlpâie este foarte scurt. Deci…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here