Acuzații grave la adresa Poliției. Adriana Săftoiu dezvăluie cazul unei polițiste sub acoperire, turnată de colegi traficanților

Deputatul PNL, Adriana Săftoiu, a povestit, într-o postare publicată pe Facebook, despre cazul unei tinere polițiste infiltrate într-o rețea de trafic de persoane care a primit amenințări cu moartea fix în ziua în care era pe cale să deconspire rețeaua respectivă.

„Doar câteva persoane știau că e infiltrată. Extrem de puține. La fel de puține știau unde locuiește. Şi totusi, la câteva ore după ce respectivii sunt reținuți, este amenințată. A renunțat și s-a retras. Și-a dat seama că nu de traficanți trebuie să se ferească, ci chiar de unii colegi”, a declarat Adriana Săftoiu.

„Polițistă, tânără, infiltrată intr-o retea de trafic de persoane. A absolvit facultatea de psihologie şi a lucrat într-un DGASPC (păstrez anonimatul din motive lesne de înțeles). Se decide să dea examen la Academia de poliție, ia examenul, absolvă şi e angajată în sistem, hotârătă să se dedice destructurării traficului de minore. Infiltrată între traficanţi, deconspiră o întreagă rețea la nivelul județului unde lucra. Fix în ziua în care îi oferă pe tavă pe capii rețelei, la câteva ore, acasă fiind, aude alarma mașinii. Se uită pe geam. Pe mașină – o coroană funerară. În cutia poștală, mesaj: Renunță acum, dacă nu vrei să ne ocupăm de copilul tău.

„Am ascultat și am tăcut. Dar las aici încă o mărturie despre ceea ce nu vrem să vedem”, se arată în postarea publicată de deputatul PNL.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here