Controale sporite de Sfânta Maria: Șoferii din Olt care au încălcat legea, sancționați. Polițiștii au reținut zeci de permise auto

Polițiștii din Olt au desfăsurat, în acest sfârșit de săptămână, acțiuni pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, aplicând amenzi celor care încalcă legea. Au fost reținute și 26 de permise auto.

S-a intervenit la 270 de evenimente, dintre care 223 au fost sesizate prin 112.

„În perioada 14-16 august a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de investigaţii criminale, de la rutieră, de la investigarea fraudelor, de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, dar şi intervenţie rapidă au efectuat 13 acţiuni specifice muncii de poliţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

În urma acestor activități, au fost aplicate peste 400 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare depășește suma de 150.000 de lei.

Pentru abateri de la normele circulației pe drumurile publice, au fost reţinute 26 de permise de conducere şi retrase trei certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here