Apar noi persoaneje cheie în dosarul fiului judecătoarei din Gorj care a ucis o femeie cu maşina. Vecinul său se afla în maşină

Apar noi persoaneje cheie în dosarul fiului judecătoarei din Gorj care a ucis o femeie cu mașina. Vecinul care se afla cu el în mașină a fost audiat de procurori. Este vorba despre un bărbat de 24 de ani care până acum a stat ascuns de teamă să nu intre la pușcărie. 

Răsturnare de situaţie în acest caz, în contextul în care s-a aflat că fiul judecătoarei din Gorj nu se afla singur în maşină în momentul în care a produs accidentul mortal, accident în urma căruia o femeie în vârstă de 52 de ani a decedat.

Un om destul de important în elucidarea acestui dosar este chiar vecinul lui Mihai Dafinescu, un tânăr de 24 de ani care se afla cu el în maşină.

Nu a mers însă la poliţie să le spună acestora ce s-a întâmplat. A preferat să sta ascuns şi a sperat că nu va fi găsit de oamenii legii şi se va afla că acesta a fost în maşină cu Mihai Dafinescu.

În urma urmăririi imaginilor de pe camerele de supraveghere şi a refacerii traseului lui Mihai Dafinescu, autorităţile au depistat şi martorul cheie, omul care poate să spună ce s-a întâmplat cu exactitate în acea noapte şi asta pentru că fiul judecătoare nu le-a dat prea multe detalii anchetatorilor. Acesta şi-a recunoscut faptele, însă nu le-a spus cu exactitate ce s-a întâmplat şi dacă băuse mult în acea noapte.

Momentan tânărul a fost audiat ca martor însă poate fi pus şi sub acuzare şi asta pentru că a stat atâtea zile ascuns şi nu a mers la poliţie pentru a spune ce s-a întâmplat în noaptea respectivă.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here