Tragedie de PROPORȚII la ISU Mehedinți: Doi pompieri și-au pierdut viața, azi-noapte, într-un teribil accident rutier/ FOTO

Doi pompieri mehedințeni și-au pierdut viața, noaptea trecută, după un accident terbil petrecut în județul Caraș Severin.

Cei doi pompieri au murit pe șosea, striviți în mașina intrată sub un TIR, pentru ei neputându-se face nimic.

Tragedia a avut loc  în noaptea de miercuri spre joi pe DN 68, în localitatea Băuțar, din județul Caraș-Severin.

„În timp ce un bărbat de 40 de ani din Drobeta Turnu-Severin conducea un autoturism din direcția Hațeg către Caransebeș, la km 32+58 m, a părăsit partea carosabilă intrând în colțul stânga spate al unui ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, parcat regulamentar în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și a pasagerului dreapta față, în vârstă de 40 de ani”, transmite IPJ Caras Severin

Colectivul pompierilor mehedințeni a fost zguduit de vestea cutremurătoare.

„Cuvintele sunt puține pentru a descrie faptele acestor OAMENI, care s-au dovedit a fi eroi prin acțiunile întreprinse în sprijinul semenilor, nu numai la locul de muncă, dar mai ales în timpul liber.


Pentru ei, vocația de a fi pompier s-a reflectat permanent în activitățile desfășurate, reușind să redea speranță celor aflați la nevoie și, mai mult decât atât, să dăruiască cel mai de preț dar – “VIAȚA” , atât pe timpul intervențiilor, cât și prin implicarea în numeroase campanii de donare de sânge.


Cu sufletele îndurerate, transmitem condoleanțe familiilor greu încercate și ne rugăm bunului Dumnezeu să-i primească alături de îngeri.

În memoria colegilor noștri, aflați în timpul liber în momentul producerii accidentului, toate efectivele inspectoratului au ținut un moment de reculegere”, arată o postare a ISU Mehedinți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here