Marius Iancu: Oamenii din Scornicești au nevoie de un om care “să sfințească locul”: George Brînaru/ FOTO

Deputatul de Olt Marius Iancu s-a aflat, duminică după-amiază, la Potcoava, pentru a-l susține pe candidatul PSD la funcția de primar al orașului, Georghiță (George) Brînaru.

Parlamentarul de Olt, candidatul PSD și echipa acestuia au fost în satul Bircii, unde au vorbit cu oamenii, care s-au arătat deschiși proiectelor celui care are mari șanse să pună capăt administrațiilor liberale în acest oraș.

„«Omul sfințește locul» nu i se aplică deloc lui Daniel Tudor, candidatul PNL pentru Primăria Scornicești. În imagini se vede cum arată satul Bircii, unde stă Daniel Tudor. Ulițe prăfuite în loc de străzi asfaltate și apă din fântână, nu din rețeaua de apă.

Aceasta este administrația locală condusă de liberali în orașul Scornicești! Vorbesc și înșiră în pliante de campanie zeci de investiții, dar nu au fost în stare să transforme măcar un sat al Scorniceștiului într-un cartier modern.

Iar oamenii din Scornicești s-au săturat și au nevoie de un om care “să sfinteasca locul”, adică de un primar care să poată implementa proiecte de asfaltare sau pentru introducerea rețelelor de apă și canalizare.

George Brînaru este omul potrivit și alături de echipa sa, poate reconstrui Scorniceștiul”, a spus, la finalul vizitei, Marius Iancu.

Imagini de la întâlnirile social-democraților cu oamenii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here