Liviu Voiculescu spune că Slatina are nevoie de mai multe grădinițe și creșe

Sursa foto: realitatea.net

În ultimii ani, locurile în creșele și grădinițele din Slatina nu au fost suficiente pentru numărul de copii, astfel că pentru foarte mulți părinți e dificil să găsească o soluție care să permită ambilor să meargă la serviciu.

Afirmația de mai sus îi aparține președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, candidat la funcția de primar al Slatinei, care susține că orașul ar avea nevoie de cel puțin șapte grădinițe și de cel puțin opt creșe.

„În programul meu pentru Slatina, toate proiectele sunt interconectate și deloc întâmplătoare: vrem în Slatina locuri de muncă la standarde europene, vrem locuințe noi pentru tineri și cel puțin 7 grădinițe și 8 creșe noi pentru a încuraja natalitatea, a încuraja tinerii să rămână în Slatina și să-și întemeieze o familie aici”, a scris, pe pagina sa de socializare, Liviu Voiculescu.

Migrația masivă din Slatina spre marile orașe sau spre Diaspora poate fi oprită doar cu soluții ample, care să acopere pe toate planurile dezvoltarea durabilă a municipiului, mai susține liderul PNL Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here