Bărbat înjunghiat şi TRANŞAT. Victima și-a găsit sfârșitul după o noapte de amor

Un bărbat din Indonezia, în vârstă de 32 de ani a fost ucis şi tranşat după ce a fost la o întâlnire cu o persoană de pe Tinder. 

Victima a fost ademenită în apartamentul femeii, unde îl aştepta iubitul acestuia înarmat cu o cărămidă şi un cuţit.

Ademenit într-un apartament, bărbatul a fost lovit în cap cu o cărămidă de iubitul femeii, care se ascundea în dulap, în timp ce întreținerea relații sexuale cu aceasta și ulterior, înjunghiat, informează Mirror.

Imediat după ce l-au omorât, cuplul tăiat corpul în bucăți pe care le-au pus într-un apartament închiriat cu banii furați din contul victimei. Cei doi sunt arestați și riscă pedeapsa cu moartea.

Cuplu este acum acuzat de crimă după ce au tăiat corpul în mai multe bucăţi, pe care le-au băgat în pungi de plastic şi au umplut un rucsac şi o valiză. Cei doi au închiriat o maşină şi au dus rămăşiţele într-un apartament închiriat cu datele victimei.

Femeia a fost identificată după iniţialele sale. Cei doi s-au cunoscut pe Tinder, iar mai apoi conversaţia lor s-a mutat pe WhatsApp. Aceştia au acceptat să se întâlnească și au închiriat un apartament pentru cinci zile, ajungând pe 9 septembrie, ziua crimei.

Iubitul femeii, având iniţialele DAF, stătea la pândă. La scurt timp după sosire, victima și femeia au vorbit puțin și apoi au început să întreţină relaţii sexuale.

“(DAF) a lovit victima cu o cărămidă de trei ori, apoi a înjunghiat-o de șapte ori până a murit”, susţine şeful poliției.

El a spus că motivul jafului a fost avererea victimei. Bărbatul era manager într-o companie de construcţii. După crimă, cuplul a golit contul bancar al victimei de aproximativ 5.000 de lire sterline și a folosit banii pentru a cumpăra o motocicletă, aur, metale prețioase și pentru a închiria un apartament.

Cuplul planifica să îngroape rămășițele bărbatului, însă după ce victima nu s-a întors acasă, familia acestuia l-a dat dispărut pe 12 septembrie.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here