Liderul PNL Caracal, Cristian Pavel, confirmat cu COVID-19. Șeful PNL Olt, Liviu Voiculescu, printre contacții direcți/ FOTO+VIDEO

Sursa foto: Facebook

Președintele PNL Caracal, Cristian Pavel, internat, azi, la spital cu suspiciune de COVID-19, a aflat astă seară că, într-adevăr, are SARS-CoV-2. Potrivit unor colegi de partid, el avea simptome specifice COVID-19 de două săptămâni. Cu toate acestea, duminică s-a aflat în campanie electorală prin oraș, alături de zeci de persoane, printre care s-au numărat liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu, fostul șef al IPJ Olt, Ion Voicu, candidatul liberalilor la președinția Consiliului Județean Olt, și Cristian Conea, candidatul PNL la Primăria Caracal. 

Cristian Pavel a fost testat ieri pentru COVID-19 și internat la Spitalul Caracal, inițial ca suspect. Cei care s-au aflat în contact direct cu el așteptau cu sufletul la gură rezultatul testului. Care, potrivit unor surse medicale, a ieșit și este pozitiv.

Grav este că liderul PNL Caracal, care, potrivit unor colegi de partid, ar avea simptome specifice COVID-19 de două săptămâni, nu a luat nici o măsură de prevenție.

În tot acest timp, soția sa s-a aflat zi de zi în campanie electorală alături de alte persoane, iar bomboana de pe colivă ar fi participarea sa directă la acțiunile electorale desfășurate duminică, alături de zeci de persoane, printre care s-au numărat liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu, fostul șef al IPJ Olt, Ion Voicu, candidatul liberalilor la președinția Consiliului Județean Olt, și Cristian Conea, candidatul PNL la Primăria Caracal.

Cristian Pavel alături de Ion Voicu (Sursa foto: Facebook)
Cristian Pavel alături de Liviu Voiculescu (Sursa foto: Facebook)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here