Posibil caz de MITĂ ELECTORALĂ la Scornicești. O femeie primește bani de la liberali!/ FOTO+VIDEO

Un caz grosolan de mită electorală e posibil să se fi consumat miercuri la Scornicești, unde o femeie primește bani de la un bărbat care se afla în autoturismul consilierului PNL Valerică Albăstroiu, candidat pentru un nou mandat de ales local.

Scena s-a consumat în centrul Scorniceștiului. O femeie stă de vorbă minute întregi cu cineva aflat în autoturismul consilierului local PNL Valerică Albăstroiu. La un moment dat, ușa din dreapta mașinii se deschide, iar femeia primește o sumă de bani din mâna unui bărbat, după care bagă banii în buzunar și pleacă.

Totul a fost surprins de un cetățean care a filmat întreaga scenă și a postat filmulețul pe rețelele sociale.

„!!!!CAZ PEEEENAAAAL!!!!
• Campania electorală s-ar putea încheia după gratii pentru unii consilieri PNL din Scornicești.
• Cumpără voturi din banii noștri lupta din răsputeri sa rămână in primarie.
• Asta făcea astăzi in centru orașului consilierul local care scrie un cuvânt cu o litera de mâna și una de tipar. Zic unii ca Daniel il va pune chiar vice.
• Să nu-i lasam sa folosească banii nostri din taxe și impozite pentru interesul lor.
• Acum cumpara voturi și 4 ani râd de noi, își fac vile și se plimba cu șalupa”, a scris, cineva, pe Facebook.

 

Consilier local al PNL, Valerică Albăstroiu se află pe lista de candidați liberali pentru un nou mandat de ales local. Prieten și susținător al candidatului liberal la funcția de primar, Daniel Tudor, Albăstroiu este unul dintre oamenii de afaceri locali asupra căruia planează suspiciuni legate de modul în care a pus mâna pe mai bine de 25 de hectare de pajiște pentru Asociația Crescătorilor de Animale Jitaru, al cărei președinte este, dar și de modul în care care respectiva entitate cheltuie banii din subvențiile acordate pentru întreținerea pășunilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here