Anchetă cu descinderi, polițiști procurori și cadre medicale la Oradea, după nunta fostului adjunct al Poliției

O anchetă este în plină desfăşurare la Oradea, după ce fostul adjunct al poliţiei bihorene a organizat o petrecere cu peste 350 de invitaţi, cu ocazia căsătoriei fiului său.

De ieri după-amiază şi până seara, la locuinţa ofiţerului s-au perindat poliţişti, procurori, dar şi medici şi asistenţi medicali.

Se pare că cineva din casă a reclamat un atac de panică, tocmai din cauza anchetei în desfăşurare.
Reporter: „E vreun suspect aici, înăuntru?
Pentru ce v-au solicitat, pentru ce v-au chemat? –
Asistent SMURD: „Avem purtător de cuvânt, vă rugăm să luaţi legătura cu el…”

Întreg scandalul a pornit la sfârşitul săptămânii trecute, când a avut loc nunta. Socrul mare, fostul şef adjunct al poliţiei bihorene, a organizat o petrecere în cinstea mirilor şi, a declarat el, ar fi venit mai multe persoane decât permit regulile pandemiei.

Autorităţile s-au autosesizat şi au început o anchetă. Au descins atât la locuinţa fostului adjunct, cât şi la sala de nunţi, şi în alte două locaţii.

Ioana Lascău, purtător de cuvânt IPJ Bihor: „În acest moment sunt în desfăşurare, simultan, patru percheziţii, în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii bihoreni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.”

Potrivit unor surse judiciare, se pare că mireasa a fost confirmată cu Covid 19, iar toţi cei 356 de nuntaşi au intrat în izolare. Între timp, poliţiştii şi procurorii au descins la cele patru locaţii, ca să caute filmări din timpul evenimentului, sau alte probe, pentru ancheta penală. Vecinii spun că au văzut, în week-end, multe maşini în preajma casei socrilor mari.

„Şi eu condamn, oarecum, într-un fel, atitudinea asta a unor oameni … cu grad, în poliţie, nu? Şi ei nu ştiu ce înseamnă lucrurile astea?” spune un vecin.

Ancheta se desfăşoară sub coordonarea procurorilor parchetului orădean. Până la acest moment, cei incriminaţi au refuzat să facă declaraţii.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here