Apel al Centrului de Transfuzii Sanguine Olt. Cei care s-au vindecat de COVID-19 sunt chemați să doneze sânge pentru prelucrarea de plasmă

Centrul de Transfuzii Sanguine Olt face un apel către locuitorii județului. Toți cei care au fost infectați cu noul coronavirus și s-au vindecat sunt chemați pentru a dona sânge, atât de necesar pentru prelucrarea de plasmă cu anticorpi COVID-19.

Conform Centrul de Transfuzii Sanguine Olt, este nevoie urgent de sânge grupele 0 și A, însă sunt așteptați să doneze și cei cu alte grupe de sânge.

„Rugăm pe toți foștii pacienți infectați cu noul Coronavirus care s-au vindecat și care nu au alte probleme de sănătate să se prezinte la Centrul de Transfuzie Sanguină Olt să doneze sânge în vederea prelucrării de plasmă cu anticorpi COVID. Este foarte mare nevoie de grupele 0 și A! Și nu numai! Pacienți în stare foarte gravă au nevoie de dumneavoastră. Nu trebuie decât să veniți cu documentele medicale și vom stabili împreună cum și când veți putea dona sânge”, transmite Centrul de Transfuzii Sanguine Olt.

Cei care doresc să doneze sânge sunt așteptați să se prezinte la CTS Olt care își desfășoară activitatea în sediul din municipiul Slatina – Policlinica Veche, de luni până vineri, începând cu ora 08:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here