Ce spune Paul Stănescu despre Florin Iordache, după ce acesta nu a mai fost pus pe lista candidaților la parlamentare/ FOTO

Întrebat de ce Florin Iordache nu se mai află pe lista PSD Olt pentru Camera Deputaților, așa cum a figurat la trecutele rânduri de alegeri, secretarul general al partidului, Paul Stănescu, a declarat, joi, la Slatina, că Iordache a ales să meargă într-o altă direcție.

„Domnul Iordache, începând de ieri (miercuri – n.r.), este președintele Consiliului Legislativ, a mers într-o altă direcție, e foarte bine. Ne bucurăm că e acolo și sper să fie o instituție care o să fie coordonată foarte bine de domnul Iordache”, a declarat Paul Stănescu.

Florin Iordache este deputat de Olt din 2000, iar în 2017 a fost, pentru o foarte scurtă perioadă, în Guvernul Grindeanu, ministru al Justiției.

Deputatul PSD Florin Iordache a fost votat, marţi, în Parlament, în funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ.

Au fost 185 de voturi „pentru” şi 42 de voturi „împotrivă” la Florin Iordache. Ionuţ Duli Mazâlu, propus de USR a avut două voturi „pentru” şi 226 de voturi contra, iar Augustin Zegrean, propus de PNL a avut 41 de voturi „pentru” şi 187 de voturi „contra”.

Florin Iordache va rămâne mult în minţile românilor, după ce a admis, pe vremea când era ministru de Justiţie în Guvernul Grindeanu, celebra Ordonanţă 13. Sute de mii de oameni au ieşit atunci în stradă şi-au cerut de urgenţă anularea ei. La puţin timp, Iordache a fost demis din funcţie, însă de-a lungul timpului şi-a tot făcut simţită prezenţa.

De asemenea, acesta este cunoscut şi după ce a fost surprins făcând scene obscene în Parlament. „Din păcate, cred că a greşit Florin Iordache când a făcut, pentru că nu se face, nu suntem la stadion, suntem totuşi Parlamentul României şi deputatul Iordache, vicepreşedinte al Camerei. Cred că a făcut o mare greşeală”, spunea, atunci, Paul Stănescu.

După circul din Parlament, rugat de jurnaliști să explice gestul pe care l-a făcut, Florin Iordache a răspuns: ”Vi s-a părut!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here