Fostul șef al IPJ Olt, Ion Voicu, a ÎNCĂLCAT măsurile anti-COVID la depunerea jurământului de consilier județean/ FOTO+VIDEO

Fostul șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Ion Voicu, a ÎNCĂLCAT măsurile anti-COVID la ședința solemnă de constituire a noului consiliu județean, care a avut loc sâmbătă.

Ion Voicul, ales consilier județean pe lista Partidului Național Liberal (PNL), a fost singurul care și-a dat jos masca de protecție, punând-o sub bărbie, în momentul depunerii jurământului pentru mandatul de ales.

Asta în condițiile în care se afla umăr lângă umăr cu secretarul județului, Marinela-Elena Ilie, la jumătate de metru de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, și la un metru față de prefectul județului, Florin Homorean, cu care s-a și salutat, atingându-se d ei.

Ion Voicu și-a descoperit nasul și gura pe durata citirii jurământului

Episodul cu Ion Voicu poate fi vizionat în înregistrarea video de mai jos, de la minutul 11.34:

Ion Voicu a ieșit la pensie în 2012, din poziția de șef al Inspectoratului de Poliție Olt, în urma scandalului sexual generat de fosta poliţistă Melania Renghea. În 2019 el a intrat politică, înscriindu-se în PNL, unde a preluat și o funcție, aceea de președinte al seniorilor liberali din Olt.

La alegerile locale din 27 septembrie, el a candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Olt, pierzând la mare distanță față de cel care a câștigat cel de-al doilea mandat de șef al CJ, Marius Oprescu.

Acum, el a devenit consilier județean, alături de alți 10 colegi de partid.

Sâmbătă, în sala Europa a Consiliului Județean olt, a avut loc ședința solemnă de constituire a noului legislativ al județului, toți noii aleși și președintele instituției depunând jurământul pentru mandate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here