Accident rutier la intrarea în Balș, soldat cu trei victime. O ambulanță și un echipaj SMURD, la fața locului/ FOTO+VIDEO

Accident rutier petrecut, recent, la intrarea în Balș. Evenimentul a avut loc la intersecția Drumului European 574 cu Drumul Județean 644, în zona localității Bobicești. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu, trei persoane, unul dintre conducătorii auto si doi pasageri din ambele masini, au necesitat îngrijiri medicale.

La fața locului au intervenit pompierii Gărzii Balș, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, dar și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

„Paramedicii SMURD au asistat la locul evenimentului toate cele patru persoane, trei dintre acestea fiind transportate la spital.

Echipajul SMURD a transportat la UPU Slatina o minoră, în vârstă de 17 ani, din localitatea Șopârlița, cu dureri la maxilar, șold, membrul inferior drept și dureri lombare.

Tot la UPU Slatina a fost transportat și șoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident, în vârstă de 26 de ani, cu dureri lombare și dureri de șold. De asemenea, un bărbat, în vârstă de 90 de ani, cu dureri în zona cervicală și dureri toracice.”, a declarat Alin Băsășteanu, reprezentantul ISU Olt.

Conducătorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here