Marcel Ciolacu: Românii nu mai au încredere în acest Guvern. Nu ascultă mesajele ministrului Sănătăţii sau a premierului

Marcel Ciolacu a declarat la Dc News faptul că românii nu mai au încredere în actualul Guvern și nu vor vota conform așteptărilor PNL.

De asemenea, acesta a precizat faptul că singura armă a Guvernului condus de Ludovic Orban a rămas poliția.

”Ieri am făcut un plen fizic, au venit toți senatorii PSD, iar celălalte forțe politice doresc alegeri pe 6 decembrie, pentru că nu s-au prezentat la serviciu. Este o obligație să vii la serviciu, senatorii PNL, USR, PMP nu s-au prezentat la serviciu. Eu nu cred că românii vor să rămână cu acest Guvern incompetent” , a declarat liderul PSD.

”Cheia la drumul pe care îl are de parcurs România este depășirea crizei sanitare. Nici când ai o asemenea explozie și suntem pe un trend ascendent noi nu luăm nicio măsură. Așteptam un mesaj măcar de la președinte, de la Guvern ce să mai aștept” , a precizat acesta.

”Noi am solicitat un pact pe sănătate, unde toate forțele politice să se adune. Românii nu mai au încredere în acest Guvern, nu mai ascultă mesajele transmite de ministrul Sănătății sau a premierului. Singura armă a acestui Guvern a rămas poliția. Toată abordarea de la începutul acestei crize a fost greșite. S-a căutat întotdeauna să amendăm și să lovim cu biciul. Eu nu cred că românii vor vota cum consideră actualul Guvern” , susține Marcel Ciolacu.

”Eu cred că astăzi vom avea peste 8.500 de cazuri. Ei vor bloca România după 6 decembrie” , susține Ciolacu.

Marcel Ciolacu, despre PSD

”Sunt oameni noi, partidul s-a deschis. Nimeni cu probleme penale nu se găsește pe listele pentru parlamentare. Vom veni și vom prezenta românilor pentru fiecare problemă actuală, în primul rând cea sanitară. Avem aproape un milion de copii care nu au acces la învățământ” , a declarat acesta.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here