Petrecere oprită de polițiști în Caracal. Oamenii legii au intervenit de două ori și au aplicat amenzi de peste 12.000 de lei

Mai multe sancțiuni au fost aplicate, ieri, după ce poliţiştii municipiului Caracal, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la locuința unui bărbat din localitate are loc o petrecere privată, fără a se respecta măsurile de distanţare socială. Petrecăreții au vrut să continue și azi distracția, fiind opriți pentru a doua oară de forțele de ordine.

Oamenii legii s-au deplasat, ieri, la fața locului, ocazie cu care au fost identificate opt persoane care nu respectau măsurile de distanțare socială, fiind aplicate patru sancţiuni contravenţionale în valoare de 12000 de lei, conform Legii 55 din 2020.

Petrecăreții au vrut să continue și azi distracția, fiind opriți pentru a doua oară de forțele de ordine.

„Azi, la locuința aceluiași bărbat, au fost identificate alte opt persoane, cu intenția de a continua petrecerea întreruptă ziua anterioară. Polițiștii ce s-au deplasat la fața locului au aplicat alte două sancțiuni contravenţionale în valoare de 500 de lei, conform Legii 55 din 2020”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Polițiștii le recomandă tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here