Agresoarea designerului slătinean Cristina Joia, reţinută după o audiere în miez de noapte

Polițiștii așteaptă raportul preliminar al Institutului de Medicină Legală, care va cântări greu la dosarul acestui caz. Încadrarea juridică poate fi schimbată la vătămare corporală pentru care pedeapsa maximă este de 10 ani de închisoare, potrivit romaniatv.net.

Femeia bănuită de lovirea designerului slătinean Cristina Joia, cunoscută de la emisiunea “Visuri la cheie” de la Pro Tv, a fost reţinută, marţi dimineaţă, după ce a fost audiată, în cursul nopţii, la Secţia 14 Poliţie, anunţă reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Sâmbătă, Cristina Joia a fost lovită cu un obiect dur într-un magazin din Sectorul 4 al Capitalei. În urma loviturii, designerul a suferit o fractură de piramidă nazală şi mai multe tăieturi.

“La data de 7 noiembrie, în jurul orei 17,00, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din Sectorul 4 a fost agresată o persoană. La faţa locului au sosit de îndată poliţiştii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaşte”, a informat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Persoana vătămată a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri.

Ovidiu Oanță a anunțat incidentul

Ovidiu Oanță, reporterul Știrilor Pro TV, a dezvăluit pe contul său de Facebook întâmplarea halucinantă.

„O femeie căreia îi reprosase că a blocat cu mașină o trecere de pietoni, dar și parcarea magazinului, s-a năpustit asupra realizatoarei aflată la cumpărături, pe care a lovit-o în plină figura cu un obiect tare – nu e clar dacă un “box” sau cheie – zdrobindu-i nasul și provocându-i o rană de câțiva centimetri.

Cristina Joia a fost transportată, plină de sânge și aproape leșinată, la Spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată. Poliția a identificat agresoarea, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, însă nu îi cere socoteală, pentru că așteaptă că realizatoarea de televiziune să iasă din spital, să meargă la secția de poliție și să depună plângere penală”, a scris Ovidiu Oanta pe pagină sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here