Accident cumplit în Vrancea. Tânăr de 23 de ani, lovit mortal de tren

Un accident cumplit a avut loc în judeţul Vrancea. Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit după ce a fost lovit de tren. Tragedia s-a petrecut în apropierea gării din Focşani.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, tânărul a fost lovit de tren la un kilometru de intrarea în Gara Focşani.

„În cursul nopţii, la ora 2,15, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Focşani au fost sesizaţi telefonic de către impiegatul de mişcare din Staţia CFR Focşani despre faptul că trenul IR 1756 Suceava – Bucureşti a surprins şi accidentat o persoană de sex masculin, la aproximativ un kilometru de gara Focşani, pe firul 2 de circulaţie. Din nefericire, bărbatul a decedat”, au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de la Transporturi Feroviare în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Accident feroviar în judeţul Sălaj. Un bărbat a murit

Un alt accident accident feroviar a avut loc joi dimineaţă, pe raza comunei Almaşu. O persoană a fost lovită de tren, în tunelul dintre haltele Jebuc şi Stana, victima suferind leziuni incompatibile cu viaţa.

La locul eveneminetului s-a deplsat un echipaj SMURD, de la Punctul de lucru Sânmihaiu Almaşului şi un echipaj de la Huedin, care însă nu au mai putut face nimic decât să constate decesul persoanei. Conform unor martori, victima ar fi fost tăiată în două de garnitura de tren.

În acest moment, circulaţia feroviară este blocată pe linia 1 de circulaţie.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here