Alex Bodi, arestat pentru 29 de zile. A ieşit încătuşat din tribunal/ FOTO

Alex Bodi, arestat pentru 29 de zile. Alături de el au fost reținuți toți cei care au fost săltați de către mascați, anunţă SpyNews.

Judecătorii au anunţat sentinţa după mai bine de două ore de audieri. Alex Bodi rămâne după gratii pentru 29 de zile. Alături de el au fost reținuți toți cei care au fost săltați de către mascați.

Alex Bodi, arestat pentru 29 de zile

Alex Bodi și toți ceilalți membrii reținuți urmează a fi duși din nou în arest la sediul IPJ! Aceștia au fost scoși prin spate, încătușați! Inclusiv avocatul lui Alex Bodi a plecat trist și supărat din cauza deciziei luată de către judecător.

Alex Bodi, implicat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism

Procurorii și polițiștii din Craiova au făcut, miercuri, 23 de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Una dintre percheziții a avut loc la vila lui Alex Bodi din Capitală.

„Victimele care, după ce erau transportate în străinătate, refuzau să practice prostituția erau sechestrate și supuse unor violențe extreme (chiar și unor violuri), pentru a fi determinate să nu mai opună rezistență. În cele mai multe cazuri, victimele au fost ținute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituția, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria)”, susţin procurorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here