Bunicuță de 90 de ani, dispărută de 10 zile, găsită moartă. Femeia nu prezenta urme vizibile de agresiune

O bătrânică în vârstă de 90 de ani, din minicipiul Hunedoara, dată dispărută de familie în 9 noiembrie, a fost găsită moartă pe malul râului Cerna, în zona Combinatului Siderurgic. 

Descoperirea macabră a fost făcută de un bărbat, care a sesizat autoritățile.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la morga Spitalului Deva, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

“Astăzi (ieri n.r.), în jurul orei 15:15, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla pe malul râului Cerna, în zona fostei gări Blooming, a găsit o femeie decedată. Patrula de siguranță publică și echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a identificat cadavrul ca aparținând unei femei in vârstă de 90 de ani, din Hunedoara, plecată voluntar de la domiciliu în data de 9 noiembrie 2020.

Din primele verificări, nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale (femeia nu prezenta urme vizibile de agresiune). Cadavrul a fost preluat de reprezentanții SJML Hunedoara și transportat la morga Spitalului Deva, în vedere efectuării necropsiei”, a declarat comisar șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, potrivit servuspress.ro.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here