Un tată din Iași își caută disperat fiica de 14 ani. Fata a plecat noaptea trecută de acasă și nu s-a mai întors/ FOTO

Polițiștii din Hârlău, județul Iași, sunt în alertă, după ce o fată de 14 ani, Ariadna Elena Roman, a dispărut. Tatăl fetei le-a spus polițiștilor că, în noaptea predecentă, fiica lui a plecat de la locuința sa, din satul Pircovaci, județul Iași, şi nu a mai revenit.

Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea minorei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

„La data de 23 noiembrie a.c., poliţiştii Poliției Orașului Hirlau au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, ROMAN ARIADNA – ELENA, de 14 ani, a plecat de la locuința tatălui său din satul Pircovaci, jud. Iași şi nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,70 m, greutate 50 de kilograme, păr şaten deschis, ochi căprui, față ovală.

La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră până la genunchi, blugi si era încălțată cu adidași de culoare roz”, se artă într-un comunicat de presă.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here