Un băiat de 14 ani a murit după ce a căzut de la etajul 2 al unei clădiri dezafectate. Ar fi încercat să-și facă un selfie

Un băiat de 14 ani a murit, miercuri noapte, după ce a căzut de la etajul doi al unei clădiri dezafectate, unde ar fi ajuns cu alţi trei prieteni, pentru a-şi face un selfie.

Poliţiştii din Buzău au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce, miercuri seară, în jurul orei 20.00, un copil de 14 ani a murit la scurt timp de la momentul la care a căzut în gol, de la aproape 20 de metri, de la etajul doi al unei clădiri dezafectate.

Băiatul ajunsese acolo împreună cu trei prieteni de 14-15 ani, după ce escaladaseră un gard, având intenţia de a-şi face un selfie pe clădirea dezafectată, transmite News.ro.

La un moment dat, în timp ce era la etajul doi, unde balconul nu avea grilaj, băiatul s-a dezechilibrat şi a căzut în gol.

Adolescentul a fost preluat în viaţă de la locul incidentului, însă a murit în scurt timp la Spitalul Judeţean Buzău.

Poliţiştii urmează să-i audieze în prezenţa părinţilor pe prietenii copilului mort, pentru a stabili cu exactitate motivul pentru care au intrat în clădirea dezafectată şi împrejurările în care s-a produs tragedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here