Se cere carantină totală! Cutremur total pentru România! Nu o să reușim

Cutremur total pentru România! Nu o să reușim. Avertismentul șoc aparține unui cunoscut medic de la noi, care a spus ce ne așteaptă în continuare din cauza COVID.

Un cunoscut medic specialist român provoacă cutremur în România. Simin Florescu a spus clar și răspicat vorbit despre măsurile care trebuie luate urgent pentru a evita răspândirea noului coronavirus. În opinia sa, România ar trebui să intre în lockdown total, deoarece numai așa s-ar putea stopa pandemia.

Doctorul Simin Florescu a vorbit despre instaurarea carantinei totale în România. Specialistul susține că această măsură extremă pe care și alte țări au luat-o este necesară și la noi în țară.

Dacă vrem să o oprim, trebuie s-o izolăm

„Da, cred că trebuie privit prin prisma procesului de transmitere a acestei boli. Avem o boală aerogenă, extrem de contagioasă și pe care, dacă vrem să o oprim, trebuie s-o izolăm. Această izolare se poate face împiedicând interacțiunea umană. De aici pleacă toată gândirea. Interacțiunea umană unde are loc cel mai frecvent? La locurile de muncă, în locurile de divertisment, acasă, pe stradă, în mijloacele de transport” a ținut să precizeze medicul Simin Florescu.

Medicul a dat detalii și despre despre modul în care românii gestionează pandemia de coronavirus. În opinia sa, oamenii nu conștientizează cât de periculos este coronavirusul și nu respectă minimul de măsuri impuse.

„Părerea mea e că, până nu procedăm la fel cum au procedat țările vecine nouă și cele din spațiul vestic în special, și anume închiderea completă a activităților, cum am procedat și noi la începutul acestei pandemii, nu o să reușim.

Tot ce implică interacțiune umană, implică un potențial focar. Din păcate, gradul nostru de educație, cetățenească, se pare că nu este suficient în privința acelor mijloace minime, purtarea măștii și distanțarea. Ar fi niște chestii simple de făcut, dacă le-am aplica. Dacă le aplică doar jumătate dintre oameni și restul nu le aplică, lucrurile sunt în zadar, evident că nu vom avea un efect semnificativ!” a mai susținut specialistul Simin Florescu.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here